Rybí karbanátky

09.03.2015 21:51

0,5 kg rybích filetů (použila jsem platýze) nameleme v mlýnku na maso. Dáme do mísy a přidáme 400 g předem uvařené cizrny (neo použijeme jednu plechovku sterilované), 1 uvařenou mrkev nakrájenou na jemno (nebo 4 lžíce sterilované), 1 vejce, směs koření na ryby (použila jsem směs z farmářského obchůdku - rozmarýn, kopr, ...) a sůl. Vše důkladně promícháme a zasypeme pohankovou moukou, aby se nám vytvořila hmota, ze které se dobře tvarují "bochánky". Karbanátky pečeme v troubě na 180°C na plechu vyloženém pečícím papírem cca 15-20 min. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Pro 4 osoby.

autor: Kristýna Strakošová 

Zpět

výživové hodnoty v 1 porci

44 g bílkovin

20 g sacharidů

13 g tuků

37 g vlákniny

360 kcal

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode