Carpaccio z červené řepy a bílé ředkve

28.02.2015 20:14

 

Výborné, svěží, jednoduché, jedno z oblíbených jídel mého syna :-))
Na spiralizéru (pokud nemáte spiralizér, nakrájejte na tenké plátky) si připravíme silnější spirálky z 1 bílé ředkve a 3 střední červené řepy
 
Na zálivku si připravíme šťávu z jednoho citronu, jednu velkou polévkovou lžíci medu a jednu polévkovou lžíci olivového oleje - vše nejlépe promíchat na chvilku v mixéru, aby se suroviny propojily. Uvedené množství je na 3 porce.
 
autor: Lucie Jakoubková

Zpět

výživové hodnoty v 1 porci

5 g bílkovin

14 g sacharidů

12 g tuků

21 g vlákniny

159 kcal

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode