ČLÁNKY

  • 26.02.2015 13:57

    Cukr a jeho „zdravé alternativy“

    autor: Mgr. Margit Slimáková Cukry a sladidla nás lákají v mnoha podobách a každá z nich s sebou nese určitá zdravotní rizika. Jsou alternativní cukry zdravější? Jaké je jejich složení a vliv na zdraví? Naprostá většina sladkostí obsahuje v různých poměrech jednoduché cukry, a to nejčastěji...

  • 20.02.2015 21:17

    Co je nejlepší na mazání a co na smažení?

    autor: Mgr. Margit Slimáková, www.margit.cz Naše babičky smažily na sádle a na chleba si mazaly máslo. Pak nám potravinářský průmysl a mnozí odborníci začali zakazovat živočišné tuky. Jako nejlepší řešení nabízeli margaríny a celou řadu nízkotučných potravin. Margaríny mnoho let obsahovaly trans...

  • 06.02.2015 23:23

    Jaroslav Dušek nejen o jídle: Nemít strach a přestat konečně hledat

    Nebojíte se nezdravé stravy? Ne a nemám rád systémy, které jsou založeny na určité úzkostnosti. Ta je totiž někdy horší než jíst s chutí a bez obav bůček. Jíte především raw? Raw mi chutná nejvíc, ale mohu jíst v podstatě cokoliv. Skvělý rozhovor s Jaroslavem Duškem,který mi tak trochu mluví z duše...

  • 04.02.2015 23:27

    Proč nedržím diety a neobědvám saláty, aneb proč tolik lidí nevydrží "žít zdravě"

    autor: Markéta, blog eat and run and love "Chtěla bych jíst zdravě a cvičit, ale nikdy to dlouho nevydržím! Co mám dělat?" "Chtěla bych zhubnout, tak jím saláty, ale mám po tom hlad!" A to jsou věty, které občas čtu na všech těch internetech a čas od času něco podobného přistane i v mé mailové...

  • 26.01.2015 21:30

    Zdravý talíř

    Zdravý talíř je nová a zdravější varianta zastaralé výživové pyramidy. Složení talíře odpovídá moderním vědeckým poznatkům, ukazuje nejlepší cestu k udržení zdravého těla i hmotnosti, tvoří základ zdravotní prevence a podpory účinné léčby. více informací v celém článku Mgr. Margit Slimákové zde ˃˃

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode